Gelegenheidskleding

Al sinds 1949 is Black tie hèt adres voor gelegenheidskleding. Wij hebben een grote collectie smokings, rokkostuums en jacquets met alle accessoires als overhemden, strikjes, manchetknopen en lakschoenen.

Bovendien is het ook mogelijk om bij Black tie een smoking, rokkostuum of jacquet te huren.

Welkom!

Verder nog iets nodig?

Om uw outfit helemaal af te maken mogen de volgende items niet ontbreken:

Waarom kiezen voor Black tie

  • Service, klantgerichtheid
  • Eigen atelier
  • Vakkundig
  • Grote collectie
  • Sinds 1949
  • Onze klanten weten ons te waarderen! Enorm trots zijn wij dat we wederom zijn   uitgeroepen tot: “Beste winkel voor trouwpakken”.

Gelegenheidskleding

Black tie is gespecialiseerd in gelegenheidkleding. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in?

De traditionele gelegenheidskleding bestaat uit de smoking, het rokkostuum, het jacquet en tenue de ville, ofwel het gewone kostuum. Bij gelegenheden met een officieel karakter wordt vaak een kledingadvies gegeven. Op de uitnodiging staat dan in welke kledingstijl u geacht wordt te komen. Uitleg hierover en over andere gebruiken, ook wel etiquette genoemd, geven wij uitgebreid weer op deze site.

Klik op onderstaande knop om hier meer over te lezen.

Smoking op maat gemaakt

Naast een grote collectie ready to wear smokings en jacquets, hebben wij ook de mogelijkheid om uw smoking helemaal op maat te maken in een stof naar keuze en in het gewenste model. Natuurlijk volledig op maat. Wij werken met de meest vooraanstaande stoffenhuizen, zodat wij keus hebben uit duizenden luxe stoffen om uw perfecte smoking of kostuum voor u op maat te maken.

Maak een afspraak in onze winkel! Welkom.

De beste pakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken en maatpakken, met alle denkbare accessoires van vele merken waaronder: Eduard Dressler, Immediate, Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco en Enzo Romano.

De beste stoffen

Wij werken samen met de bekendste stoffen leveranciers, zoals: Loro Piana, Holland & Sherry, Scabal, Dormeuil, Zegna, Reda en Harris Tweed. In combinatie met de beste ateliers en kleermakers een garantie voor een perfect pak.

Precies op maat

In ons eigen atelier, aan onze winkel, maken wij alle kleding op maat. Onze ervaren coupeuses kennen de kneepjes van het vak en passen uw kleding perfect op uw maat aan. Zodat het draagcomfort ideaal is en de pasvorm een mooi silhouet geeft.