Een mooi maatpak kopen in Den Bosch

Black Tie Gelegenheidskleding heeft een prachtige collectie kostuums in de winkel, maar het is ook mogelijk om een maatpak te kopen bij onze winkel in Den Bosch dat speciaal voor u wordt gemaakt. Wij werken met verschillende maatateliers en de mooiste stoffenhuizen, zoals Dormeuil, Holland & Sherry, Reda, Vitale Barberis en Scabal. Hierdoor is het mogelijk om te putten uit de talloze mogelijkheden aan stofkeuzes. Zo houdt u de regie volledig in handen en zult u bij onze winkel in Den Bosch altijd een maatpak kopen dat perfect bij uw stijl past. Daarnaast kunt erop rekenen dat de maatpakken van onze winkel in Den Bosch zitten als gegoten.

Als u een maatpak komt kopen bij onze winkel in Den Bosch heeft u veel keuze

In onze winkel in Den Bosch hebben wij een ruime keus aan maatpakken en diverse trouwpakken, maar u kunt er ook voor kiezen om het volledig op maat te laten maken waardoor u altijd een maatpak zult kopen dat afgesteld is op uw wensen. De maatpakken die Black Tie Gelegenheidskleding in Den Bosch, nabij Breda en in regio Eindhoven, aanbiedt zijn te verkrijgen in verscheidene kleuren. Naast de standaardkleuren als zwart en donkerblauw kunt u ook kiezen voor een zalmroze teint of een mooi donkerrood pak. Hierdoor bent u perfect gekleed voor elke gelegenheid. U zult altijd in stijl verschijnen, op welke gelegenheid u ook komt.

Hoge kwaliteit stoffen

De basis van een mooi en goed kostuum is natuurlijk de stof waarvan het kostuum gemaakt wordt. Een aantal stoffenhuizen hebben zich gespecialiseerd in kostuumstoffen en leveren over de hele wereld de mooiste stoffen. De bekendste en grootste stofhuizen zijn Dormeuil, Holland and Sherry, Vitale Barberis, Reda, Scabal, Cerrutti, Marlane, en Loro Piana. Daarnaast is het natuurlijk enorm van belang dat de maten door een vakman gemeten worden en dat het kostuum door een goede kleermaker of een goed atelier in elkaar wordt gezet. Wij hebben er om deze reden bewust voor gekozen om al onze kostuums in Europa te laten maken en niet in het verre Oosten, wat vaak goedkoper is, maar geen goed doet aan de kwaliteit.

Familietradities

Black tie mag zich met recht specialist in maatpakken noemen. Reeds 65 jaar is de familie Meeuwis gevestigd in de Hinthamerstraat te ‘s-Hertogenbosch. Meester heren Kleermaker Wim Meeuwis toog in 1949 naar Den bosch, waarna Ton Meeuwis in 1960 de zaak overnam, Hans Meeuwis stapte in 1995 in de zaak. Door de jarenlange familietraditie is er een enorme knowhow binnen het bedrijf ontstaan, wat zich vertaalt in het specialisme van vandaag, het maatpak.

Kies voor persoonlijke aandacht

Op het gebied van maatpakken kiest u uit vele mogelijkheden bij onze winkel in Den Bosch: voor zowel het maatpak voor de bruidegom, als het betere businesskostuum. Ons enthousiaste team van medewerkers begeleidt u zorgvuldig bij het maken van de juiste keuze voor uw maatpak of uw smoking, perfect passend bij de trouwjurk. Het maken van een afspraak heeft onze voorkeur. Wilt u een afspraak maken bij Black Tie in Den Bosch en onze vele mogelijkheden op het gebied van maatpakken bekijken? Klik dan hieronder of bel naar 073 – 613 01 31.

De beste pakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken en maatpakken, met alle denkbare accessoires van vele merken waaronder: Eduard Dressler, Immediate, Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco en Enzo Romano.

De beste stoffen

Wij werken samen met de bekendste stoffen leveranciers, zoals: Loro Piana, Holland & Sherry, Scabal, Dormeuil, Zegna, Reda en Harris Tweed. In combinatie met de beste ateliers en kleermakers een garantie voor een perfect pak.

Precies op maat

In ons eigen atelier, aan onze winkel, maken wij alle kleding op maat. Onze ervaren coupeuses kennen de kneepjes van het vak en passen uw kleding perfect op uw maat aan. Zodat het draagcomfort ideaal is en de pasvorm een mooi silhouet geeft.