Jacquet verhuur

Black tie heeft prachtige jacquets in de verhuur. Wij verhuren jacquets in een mooie 100% wol kwaliteit van Wilvorst. Uniek hierbij is onze eigentijdse slanke jacquet pantalon. Bovendien hebben wij ook een mooi antraciet grijs jacquet in de verhuur, perfect om de bruidegom een onderscheidend vermogen te geven. Natuurlijk compleet met alle accessoires als hoge hoed en schoenen.

Black tie gelegenheidskleding is sinds 1949 gespecialiseerd in de verhuur van smokings en jacquets. Voor bruiloften in stijl is het huren van een jacquet de perfecte oplossing. Of het nu om de bruidegom alleen gaat of juist voor een heel gezelschap met getuigen en andere daggasten, voor het huren van een jacquet bent u bij Black tie jacquet verhuur aan het juiste adres.

Wij hebben een prachtig jacquet van 100% wol in de verhuur. Een jacquet wordt meestal compleet gehuurd. Dat wil zeggen inclusief vest en pantalon. Voor huwelijken wordt dan een grijs vest gedragen. Tegenwoordig veelal gecombineerd met een gekleurde das. Deze dassen kunnen wij ook leveren, alleen verkoop, in meer dan 20 kleuren.

Speciaal voor de bruidegom hebben wij ook een antraciet-grijs jacquet in de verhuur. Daardoor krijgt de bruidegom net even een onderscheidend vermogen. Bovendien kan het erg chique staan. Compleet met hoed en handschoenen is het plaatje helemaal af.

Jacquets bij Black tie in Den Bosch2

Prijzen voor de huur van jacquets:

Jacquet 3 delig                  € 85,=

overhemd en stropdas       € 15,=

Hoed en handschoenen   € 30,=

Al onze jacquets worden met zorg voor u gereserveerd en op maat gemaakt in ons eigen atelier. Graag maken wij een afspraak indien u met meerdere personen tegelijk komt passen, maar u kunt natuurlijk altijd vrijblijvend binnenlopen. Wij laten u dan graag alle mogelijkheden zien.

Het jacquet, ofwel morning coat, is sinds de eerste helft van de vorige eeuw het kostuum voor huwelijken. Het is een klassieke, maar tevens geheel eigentijdse dracht. Door het dragen van een jacquet krijgt de ceremonie meteen een unieke, niet alledaagse uitstraling.

Wij zijn gespecialiseerd in jacquets. Niet alleen jacquet verhuur, maar ook voor verkoop bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een zeer grote collectie jacquets in de verkoop van verschillende merken als: Masterhand, Wilvorst, Corneliani en Black Classics. Ook voor alle bijbehorende accessoires als jacquet hemden, schoenen, jacquetdassen, hoeden en handschoenen kunt u bij Black tie terecht. Bovendien is het ook mogelijk om uw jacquet geheel naar eigen wens, in de door u gekozen stof, op maat te laten maken.

Welkom!

Jacquets

Black tie is gespecialiseerd in Jacquets. Wij hebben een prachtig jacquet in de verhuur, maar natuurlijk ook vele mogelijkheden in jacquets en aanverwante accessoires in de verkoop.

Het jacquet onderscheid zich van een “normaal” kostuum door een aantal specifieke kenmeken. Zo heeft een jacquetjas lange panden aan de achterkant en lopen de voorpanden rond door. De revers van een jacquet zijn altijd opgesneden van vorm. De kleur van een klassiek jacquet is zwart of heel donker antraciet-grijs. De pantalon heeft een gestreept dessin in het grijs en het jacquet wordt aangevuld met een lichtgrijs vest.

Een stropdas of plastron en een hemd met liggende boord en manchetknopen maken het geheel compleet. De bruidegom draagt eventueel de grijze hoge hoed bij zich, samen met de handschoenen vormt deze een twee-eenheid. Zie het maar als het “boeketje voor de bruidegom”. De hoed echt dragen doen we eigenlijk niet meer echt.

Matte zwarte schoenen en zwarte langere sokken maken het geheel af. Stijlvol en elegant.

Wij hebben er voor gekozen om deze stijlvolle versie, de meeste gedragen variant, aan te bieden in de verhuur.

Maar natuurlijk zijn er bij jacquets, net zoals bij andere kleedstijlen, vele variaties mogelijk. Wij bieden u al deze mogelijkheden in de verkoop aan. Meerdere kleuren en kwaliteiten behoren ook tot de mogelijkheden. Met natuurlijk ook weer alle bijbehorende accessoires.

Bovendien is het mogelijk om uw jacquet volledig naar wens en op uw maten bij ons aan te laten meten als maatkostuum.

Welkom!

Verder nog iets nodig?

Om het jacquet helemaal af te maken mogen de volgende items niet ontbreken:

Op uw maten aangepast

Wij hebben een eigen atelier aan onze winkel, waar dagelijks onze gediplomeerde coupeuses alle kleding vermaken en verstellen. Ook voor de verhuur meten wij uw maten en zijn wij heel precies in hoe het allemaal komt te zitten. Het is uiteindelijk ook ons vistiekaartje als u in een bij ons gehuurd jacquet op uw bruiloft of ander formeel event verschijnt!

Wij passen de lengte van de pantalon en mouwlengte van het jasje en de bandwijdte van de pantalon, voor de verhuur, indien nodig aan op uw maten. Het moet perfect passen! Bovendien kunt u het jacquet compleet huren, dus ook met overhemd en accessoires. Stomen en wassen is inclusief, wij ontzorgen u volledig!

Daar zorgen wij voor!

Bij herhaling van huren volstaat een mailtje of belletje. Wij bewaren uw maten, zodat we voor een volgende keer het jacquet weer precies op uw maten kunnen leveren.

De beste pakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken en maatpakken, met alle denkbare accessoires van vele merken waaronder: Eduard Dressler, Immediate, Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco en Enzo Romano.

De beste stoffen

Wij werken samen met de bekendste stoffen leveranciers, zoals: Loro Piana, Holland & Sherry, Scabal, Dormeuil, Zegna, Reda en Harris Tweed. In combinatie met de beste ateliers en kleermakers een garantie voor een perfect pak.

Precies op maat

In ons eigen atelier, aan onze winkel, maken wij alle kleding op maat. Onze ervaren coupeuses kennen de kneepjes van het vak en passen uw kleding perfect op uw maat aan. Zodat het draagcomfort ideaal is en de pasvorm een mooi silhouet geeft.