Smokingverhuur

Black tie gelegenheidskleding is gespecialiseerd in verhuren van smokings.

Kom langs in onze winkel of huur direct online.

Smoking huren, vanaf: €70,-

Luxe Smoking, compleet met shirt, strik, bretels en manchetknopen: €85,-

U kunt bij ons ook lakschoenen huren: €17,50

Staat er op een uitnodiging “black tie” , “dinner jacket” of “cocktail” dan wordt u verwacht in een smoking gekleed te komen. Een smoking is in de meeste gevallen zwart met een satijnen rever met opgesneden- of shawlkraag. Bijpassend wordt een smokingshirt gedragen met een liggende of opstaande boord (vader moordenaar). Ook heeft een smokingshirt meestal een blinde sluiting of frontknoopjes (studs). Bovendien heeft een smokingshirt altijd dubbele manchetten voor het dragen van manchetknopen. Bij een smoking wordt en strik gedragen.

Luxe kwaliteit Huur smoking

Wij hebben een mooie kwaliteit gekozen om te verhuren en maken onze smokings, ook voor de verhuur, op maat.

Indien u een smoking wil huren is het aan te raden een tijdje van tevoren eens langs te komen om te meten en te passen. Wij zorgen dan dat de smoking een dag van tevoren voor u, op maat, klaar hangt. U kunt daarvoor gewoon binnenlopen tijdens onze openingstijden, maar een afspraak maken mag natuurlijk ook. Ook bieden wij de mogelijkheid om een smoking online te huren.

Maak een afspraak, loop gewoon even binnen of huur online.

Als verhuur smoking gebruiken wij een luxe wol kwaliteit van Wilvorst, zodat een hoog draagcomfort gegarandeerd is en een mooie wol-mix smoking voor een hele scherpe prijs. Smoking verhuur is de ideale oplossing als u een enkele keer in smoking moet verschijnen. Wij hebben natuurlijk ook een grote collectie smokings in de verkoop. Compleet met smokingshirt en lakschoenen.

U kunt de smoking compleet huren. De verhuursmoking is dan inclusief smokinghemd, smokingstrik, manchetknopen, bretels, pochet en eventueel lakschoenen.

Prijzen zijn inclusief het reinigen en het eventueel op maat maken.
Bij herhaling kunt u meestal volstaan met een telefoontje of mailtje, omdat wij de gegevens van de smoking verhuur in een bestand houden, zodat wij al uw maten bewaren.

Smokings

Black tie is gespecialiseerd in smokings. Wij hebben een prachtige smoking in de verhuur, maar natuurlijk ook een grote collectie smokings en aanverwante accessoires in de verkoop.

De smoking onderscheid zich van een “normaal” kostuum door een aantal specifieke kenmeken. Zo heeft een smoking altijd satijnen revers, die vaak de vorm van een shawlkraag hebben, de typische ronde smoking-kraag aan het smokingjasje. Maar deze kunnen ook opgesneden zijn.  Daarnaast is de klassieke smoking zwart, heeft meestal ook satijnen knoopjes en de pantalon heeft een kenmerkende bies aan de zijkant, de zogenaamde galon.

Een zwarte strik en een smoking overhemd met opstaande of liggende boord horen bij deze outfit. Het smokingshirt heeft bovendien altijd dubbele manchetten en geen gewone knoopjes aan de voorkant, maar een “blinde” sluiting of sierknoopjes ofwel “frontknoopjes”.

Lakschoenen en zwarte langere sokken maken het geheel af. Stijlvol en elegant.

Wij hebben er voor gekozen om deze stijlvolle versie, de meeste gedragen variant, aan te bieden in de verhuur.

Maar natuurlijk zijn er bij smokings, net zoals bij andere kleedstijlen, vele variaties mogelijk. Wij bieden u al deze mogelijkheden in de verkoop aan. Een zeer grote collectie smokings in meerdere kleuren, kwaliteiten en modellen siert onze winkel. Met natuurlijk ook weer alle bijbehorende accessoires.

Bovendien is het mogelijk om uw smoking volledig naar wens en op uw maten bij ons aan te laten meten als maatkostuum.

Welkom!

Verder nog iets nodig?

Om de smoking helemaal af te maken mogen de volgende items niet ontbreken:

Op uw maten aangepast

Wij hebben een eigen atelier aan onze winkel, waar dagelijks onze gediplomeerde coupeuses alle kleding vermaken en verstellen. Ook voor de verhuur meten wij uw maten en zijn wij heel precies in hoe het allemaal komt te zitten. Het is uiteindelijk ook ons vistiekaartje als u in een bij ons gehuurde smoking op een gala of premiere verschijnt!

Wij passen de lengte van de pantalon en mouwlengte van het jasje en de bandwijdte van de pantalon, voor de verhuur, indien nodig aan op uw maten. Het moet perfect passen! Bovendien kunt u de smoking compleet huren, dus ook met overhemd en accessoires. Stomen en wassen is inclusief, wij ontzorgen u volledig!

Daar zorgen wij voor!

Bij herhaling van huren volstaat een mailtje of belletje. Wij bewaren uw maten, zodat we voor een volgende keer de smoking weer precies op uw maten kunnen leveren.

De beste pakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken en maatpakken, met alle denkbare accessoires van vele merken waaronder: Eduard Dressler, Immediate, Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco en Enzo Romano.

De beste stoffen

Wij werken samen met de bekendste stoffen leveranciers, zoals: Loro Piana, Holland & Sherry, Scabal, Dormeuil, Zegna, Reda en Harris Tweed. In combinatie met de beste ateliers en kleermakers een garantie voor een perfect pak.

Precies op maat

In ons eigen atelier, aan onze winkel, maken wij alle kleding op maat. Onze ervaren coupeuses kennen de kneepjes van het vak en passen uw kleding perfect op uw maat aan. Zodat het draagcomfort ideaal is en de pasvorm een mooi silhouet geeft.