Verhuur van galakleding

Black Tie Gelegenheidskleding uit Den Bosch is gespecialiseerd in trouw- en rokkostuums, maatpakken en galakleding en de verhuur van deze kledingstukken. Wij hebben een grote collectie trouwkostuums, gelegenheidskleding en herenmode in de verkoop, maar hebben ook een ruime verhuur afdeling. Zo verhuren we onder andere smokings, rokkostuums en jacquets. Daarnaast verhuren wij ook mooie blauwe en antracietgrijze kostuums.

Galakleding en accessoires verhuur

Om uw outfit helemaal af te maken mogen de volgende items niet ontbreken:

Rokkostuums

Wij zijn gespecialiseerd in rokkostuums en het verhuren van herenmode. Zo hebben we diverse soorten galakleding in de verhuur. Wij hebben ervoor gekozen om deze stijlvolle versie, de meeste gedragen galakleding, aan te bieden in de verhuur. Echter, we bieden ook modellen in meerdere keuren aan. U kunt er zelfs voor kiezen om een rokkostuum op maat te laten maken. Het rokkostuum onderscheidt zich van een ‘normaal’ kostuum door een aantal specifieke kenmerken. Zo heeft een rokkostuum lange panden aan de achterkant en korte voorpanden. De revers van een rokkostuum zijn opgesneden van vorm en altijd in zwart satijn. De kleur van een klassiek rokkostuum is zwart. De pantalon heeft een bies aan de zijkant. Deze bies kan enkel of dubbel zijn en heet een galon. De knoopjes aan een rokkostuum zijn van zwart satijn. Een witte piquéstrik, een rokoverhemd met opstaande boord, een witpiqué front met frontknoopjes en een bijpassend vestje – ook in witpiqué – horen bij deze outfit. Het rokoverhemd wordt altijd gedragen met manchetknopen, maar heeft enkele manchetten, dus zonder omslag. Stijlvolle en elegante lakschoenen en zwarte langere sokken maken het geheel af.

Wanneer draagt u een rokkostuum of smoking?

Voor meer etiquette regels en uitleg over wanneer nu wat te dragen, klikt u hier.

Op uw maten aangepast

Wij hebben een eigen atelier aan onze winkel in Den Bosch, nabij Eindhoven, waar dagelijks onze gediplomeerde coupeuses alle kleding vermaken en verstellen. Ook voor de verhuur meten wij uw maten en zijn wij heel precies in hoe het allemaal komt te zitten. Het is uiteindelijk ook ons visitekaartje als u in een bij ons gehuurd rokkostuum op een gala of promotie verschijnt! Wij passen de lengte van de pantalon en mouwlengte van het jasje en de bandwijdte van de pantalon, voor de verhuur, indien nodig aan op uw maten. Het moet perfect passen! Bovendien kunt u het rokkostuum of uw trouwkostuum compleet huren, dus ook met overhemd en accessoires. Stomen en wassen is inclusief, wij ontzorgen u volledig!

Neem contact met ons op

Bij herhaling van huren volstaat een belletje naar 073 – 613 01 31. Wij bewaren uw maten, zodat we voor een volgende keer het rokkostuum weer precies op uw maten kunnen leveren.