Verhuur van gelegenheidskleding

Black tie is gespecialiseerd in gelegenheidskleding. Wij hebben een grote collectie trouwkostuums en gelegenheidskleding en herenmode in de verkoop, maar hebben ook een ruime verhuur afdeling.

Wij verhuren Smokings, rokkostuums en jacquets. Daarnaast verhuren wij ook mooie blauwe en antraciet grijze kostuums en avondjurken.

Verder nog iets nodig?

Om de smoking helemaal af te maken mogen de volgende items niet ontbreken:

Rokkostuums

Black tie is gesprecialiseerd in rokkostuums. Wij hebben een prachtig rokkostuum in de verhuur, maar natuurlijk ook vele mogelijkheden in rokkostuums en aanverwante accessoires in de verkoop.

Het rokkostuum onderscheid zich van een “normaal” kostuum door een aantal specifieke kenmeken. Zo heeft een rokkostuum lange panden aan de achterkant en korte voorpanden. De revers van een rokkostuum zijn opgesneden van vorm en altijd in zwart satijn. De kleur van een klassiek rokkostuum is zwart. De pantalon heeft een bies aan de zijkant. Deze bies kan enkel of dubbel zijn en heet een galon. De knoopjes aan een rokkostuum zijn van zwart satijn.

Een witte picqué strik en een rok overhemd, met opstaande boord en wit picqué front met frontknoopjes, en bijpassend vestje, ook in wit picqué horen bij deze outfit. Het rokhemd wordt altijd gedragen met manchetknopen, maar heeft enkele manchetten, dus zonder omslag.

Lakschoenen en zwarte langere sokken maken het geheel af. Stijlvol en elegant.

Wij hebben er voor gekozen om deze stijlvolle versie, de meeste gedragen variant, aan te bieden in de verhuur.

Maar natuurlijk zijn er bij rokkostuums, net zoals bij andere kleedstijlen, vele variaties mogelijk. Wij bieden u al deze mogelijkheden in de verkoop aan. Vele mogelijkheden in meerdere keuren en kwaliteiten behoren tot de mogelijkheden. Met natuurlijk ook weer alle bijbehorende accessoires.

Bovendien is het mogelijk om uw rokkostuum volledig naar wens en op uw maten bij ons aan te laten meten als maatkostuum.

Welkom!

Op uw maten aangepast

Wij hebben een eigen atelier aan onze winkel, waar dagelijks onze gediplomeerde coupeuses alle kleding vermaken en verstellen. Ook voor de verhuur meten wij uw maten en zijn wij heel precies in hoe het allemaal komt te zitten. Het is uiteindelijk ook ons vistiekaartje als u in een bij ons gehuurd rokkostuum op een gala of promotie verschijnt!

Wij passen de lengte van de pantalon en mouwlengte van het jasje en de bandwijdte van de pantalon, voor de verhuur, indien nodig aan op uw maten. Het moet perfect passen! Bovendien kunt u het rokkostuum compleet huren, dus ook met overhemd en accessoires. Stomen en wassen is inclusief, wij ontzorgen u volledig!

Daar zorgen wij voor!

Bij herhaling van huren volstaat een mailtje of belletje. Wij bewaren uw maten, zodat we voor een volgende keer het rokkostuum weer precies op uw maten kunnen leveren.