Jacquets

Black tie is gespecialiseerd in jacquets. Wij hebben een grote collectie van verschillende merken in alle prijsklassen. Bovendien is het mogelijk om uw jacquet volledig op maat te laten maken in de door u gewenste stof.

Wij hebben ook een prachtig jacquet in de verhuur!

Natuurlijk vullen wij de collectie aan met bijpassende accessoires als jacquethemden, stropdassen, schoenen en hoge hoeden.

Jacquets bij Black tie in Den Bosch2

Het jacquet, ofwel morning coat, is sinds de eerste helft van de vorige eeuw het kostuum voor huwelijken. Het is een klassieke, maar tevens geheel eigentijdse dracht. Door het dragen van een jacquet krijgt de ceremonie meteen een unieke, niet alledaagse uitstraling.

Wij zijn gespecialiseerd in jacquets.  Wij hebben een zeer grote collectie jacquets in de verkoop van verschillende merken als: Masterhand, Wilvorst, Corneliani en Black Classics. Ook voor alle bijbehorende accessoires als jacquet hemden, schoenen, jacquetdassen, hoeden en handschoenen kunt u bij Black tie terecht. Bovendien is het ook mogelijk om uw jacquet geheel naar eigen wens, in de door u gekozen stof, op maat te laten maken.

Welkom!

Jacquets

Black tie is gespecialiseerd in Jacquets. Wij hebben vele mogelijkheden in jacquets en aanverwante accessoires in de verkoop. Maar het is ook mogelijk om een mooi jacquet te huren.

Het jacquet onderscheid zich van een “normaal” kostuum door een aantal specifieke kenmeken. Zo heeft een jacquetjas lange panden aan de achterkant en lopen de voorpanden rond door. De revers van een jacquet zijn altijd opgesneden van vorm. De kleur van een klassiek jacquet is zwart of heel donker antraciet-grijs. De pantalon heeft een gestreept dessin in het grijs en het jacquet wordt aangevuld met een lichtgrijs vest.

Een stropdas of plastron en een hemd met liggende boord en manchetknopen maken het geheel compleet. De bruidegom draagt eventueel de grijze hoge hoed bij zich, samen met de handschoenen vormt deze een twee-eenheid. Zie het maar als het “boeketje voor de bruidegom”. De hoed echt dragen doen we eigenlijk niet meer echt.

Matte zwarte schoenen en zwarte langere sokken maken het geheel af. Stijlvol en elegant.

Wij hebben er voor gekozen om deze stijlvolle versie, de meeste gedragen variant, aan te bieden in de verhuur.

Maar natuurlijk zijn er bij jacquets, net zoals bij andere kleedstijlen, vele variaties mogelijk. Wij bieden u al deze mogelijkheden in de verkoop aan. Meerdere kleuren en kwaliteiten behoren tot de mogelijkheden. Met natuurlijk ook weer alle bijbehorende accessoires.

Bovendien is het mogelijk om uw jacquet volledig naar wens en op uw maten bij ons aan te laten meten als maatkostuum.

Welkom!

Verder nog iets nodig?

Om het jacquet helemaal af te maken mogen de volgende items niet ontbreken:

Op uw maten aangepast

Wij hebben een eigen atelier aan onze winkel, waar dagelijks onze gediplomeerde coupeuses alle kleding vermaken en verstellen. Het is uiteindelijk ook ons vistiekaartje als u in een bij ons gekocht jacquet op uw bruiloft of ander formeel event verschijnt!

De beste pakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken en maatpakken, met alle denkbare accessoires van vele merken waaronder: Eduard Dressler, Immediate, Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco en Enzo Romano.

De beste stoffen

Wij werken samen met de bekendste stoffen leveranciers, zoals: Loro Piana, Holland & Sherry, Scabal, Dormeuil, Zegna, Reda en Harris Tweed. In combinatie met de beste ateliers en kleermakers een garantie voor een perfect pak.

Precies op maat

In ons eigen atelier, aan onze winkel, maken wij alle kleding op maat. Onze ervaren coupeuses kennen de kneepjes van het vak en passen uw kleding perfect op uw maat aan. Zodat het draagcomfort ideaal is en de pasvorm een mooi silhouet geeft.