Herenmode

Prachtige collectie herenmode bij Black tie. Kostuums en colberts, pantalons, overhemden, schoenen en alle accessoires. Grote collectie Harris tweed. Bekijk de collectie hieronder door op de verschillende foto’s te klikken. Natuurlijk zien wij u ook graag in onze winkel!

Welkom!

Hieronder vindt u de links naar de andere artikelgroepen

Om het assortiment helemaal af te maken mogen de volende items niet ontbreken:

Herenmode bij Black tie

Wij hebben een uitgebreid assortiment in herenmode artikelen voor de casual-chique en zakelijke look. Naast alle mogelijkheden in maatkostuums en maatshirts hebben wij mooie merken in huis, zoals Eduard Dressler voor prachtige colberts en kostuums, Olymp en Eton voor de mooiste overhemden. MMX en Club of Comfort voor een eigentijdse chino en jeans. Bovendien zijn wij premium reseller van het wereldberoemde Harris Tweed.

Graag nodigen wij u uit in onze winkel of kijk in onze webshop!

Welkom!

Maatpakken, trouwkostuums op maat gemaakt

Wij zijn gespecialiseerd in maatpakken. Voor zowel zakelijk als trouwen maken wij de meest mooie pakken speciaal voor u op maat.

Natuurlijk maken wij ook colberts en pantalons op maat. Met een keus uit werkelijk duizenden stoffen van de beste stoffenhuizen kunnen wij zo een prachtig individueel en gepersonaliseerd resultaat bereiken.

Om meer te weten te komen over onze werkwijze bij een pak op maat, klik op onderstaande link en maak meteen een vrijblijvende afspraak, zodat wij u in onze winkel alle mogelijkheden kunnen laten zien.

De beste pakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken en maatpakken, met alle denkbare accessoires van vele merken waaronder: Eduard Dressler, Immediate, Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco en Enzo Romano.

De beste stoffen

Wij werken samen met de bekendste stoffen leveranciers, zoals: Loro Piana, Holland & Sherry, Scabal, Dormeuil, Zegna, Reda en Harris Tweed. In combinatie met de beste ateliers en kleermakers een garantie voor een perfect pak.

Precies op maat

In ons eigen atelier, aan onze winkel, maken wij alle kleding op maat. Onze ervaren coupeuses kennen de kneepjes van het vak en passen uw kleding perfect op uw maat aan. Zodat het draagcomfort ideaal is en de pasvorm een mooi silhouet geeft.