Vintage trouwpakken

TROUWEN IN VINTAGE STIJL

Als het gaat om het thema van de bruiloft is de vintage stijl helemaal hip. We hebben bijna allemaal wel de serie Peaky Blinders gezien of ons verwonderd over de mooi gesneden pakken die te zien zijn in de film The Great Gatsby. Mannen in deze tijd (de jaren ’20) waren goed gekleed, meestal in een driedelig maatpak, en daardoor een mooie inspiratie voor een vintage bruiloft. Bij Black Tie bent u aan het goede adres, wij hebben een ruime keuze aan vintage trouwpakken.

Heb je voor de uitdaging gekozen jezelf in vintage stijl te kleding voor de bruiloft? Kom dan gerust langs in onze winkel in Den Bosch. Wij hebben een ruime collectie trouwpakken hangen, kunnen u adviseren over pasvormen, kleuren en eventuele andere keuzes.
Vergeet vooral ook de accessoires niet! Bij een vintage wedding kunnen bretels en een strikje natuurlijk niet ontbreken.

De juiste accessoires kunnen net dat beetje extra geven, wat nodig is om echt in dat vintage thema te komen. Of er nou gekozen wordt voor een trendy strik of een klassieke stropdas, bretels of een prachtige riem.

Bij het uitzoeken van een vintage trouwpak wordt u deskundig begeleid door een van onze verkopers. Heeft u het juiste pak gevonden? Dan gaan we samen met u opzoek naar bijpassende accessoires.

VINTAGE TROUWPAKKEN VAN GOOD MANNERS

De trouwpakken van Good Manners passen perfect binnen het vintage thema. Good Manners is een jong Belgisch bedrijf, de pakken worden op een duurzame en verantwoorde manier geproduceerd.

GREEN WEDDING

Gaat u voor een bruiloft in de vintage stijl, maar dan op een duurzame manier? Kijk dan ook op onze pagina over een ‘Green Wedding‘. In onze winkel verkopen wij onder andere de Green Wedding collectie van Wilvorst en hebben wij ook vele duurzame opties wat betreft onze maatpakken.

Wilt u graag een trouwpak komen uitzoeken of alleen de mogelijkheden bekijken? Maak dan gerust een afspraak, wij begeleiden u graag bij het maken van uw keuze.

De beste pakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken en maatpakken, met alle denkbare accessoires van vele merken waaronder: Eduard Dressler, Immediate, Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco en Enzo Romano.

De beste stoffen

Wij werken samen met de bekendste stoffen leveranciers, zoals: Loro Piana, Holland & Sherry, Scabal, Dormeuil, Zegna, Reda en Harris Tweed. In combinatie met de beste ateliers en kleermakers een garantie voor een perfect pak.

Precies op maat

In ons eigen atelier, aan onze winkel, maken wij alle kleding op maat. Onze ervaren coupeuses kennen de kneepjes van het vak en passen uw kleding perfect op uw maat aan. Zodat het draagcomfort ideaal is en de pasvorm een mooi silhouet geeft.