De Bruidegom

De bruidegom

Vroeger draaide alles om de bruid, tegenwoordig staat het paar centraal en mag de bruidegom ook stralen. Het gaat namelijk om het bruidspaar als geheel, juist het verbond dat twee prachtige mensen aangaan, samen…..

Black tie gelegenheidskleding is gespecialiseerd in de bruidegom.

Wij hebben een zeer grote collectie trouwpakken van merken als Wilvorst, Masterhand, Eduard Dressler, Cleofe Finati, Archetipo en Roberto Vicentti.
Kijk voor meer informatie op onze pagina met trouwpakken.

De bruidegom en zijn bruid

 
De moderne bruidegom kan bij Black tie altijd slagen. Wij hebben kostuums in eigenlijk alle prijsklassen. Bovendien maken wij ook kostuums, zodat als u wat afwijkende maten heeft of specifieke wensen, wij daar altijd wel invulling aan kunnen geven.
Kiest de bruidegom voor een stijlvol jacquet, dan kan dat bij Black tie ook gehuurd worden. Wij maken jacquets op maat en hebben daar enorm veel mogelijkheden in, voor de verkoop, maar huren is natuurlijk ook een optie. Vooral als het de hele groep betreft, van bruidegom, vaders, getuigen en ceremonie meester.

Kijk voor meer informatie op onze pagina met Jacquets of verhuur.

Jacquet verhuur     Jacquet voor de bruidegom
 
Naast deze speciale collecties trouwpakken en kostuums, hebben wij ook een prachtige collectie “gewone” kostuums. Dit zijn pakken die zonder enige moeite door gedragen kunnen worden en met de juiste accessoires een fantastisch trouwpak maken. Natuurlijk dan niet alleen voor de bruidegom, maar ook voor de vaders, broers, getuigen en ceremoniemeester en alle andere bruiloftsgasten.