Smokings bij Black tie gelegenheidskleding

Zoals de naam al doet vermoeden is Black tie dè specialist in smokings. Wij onderscheiden ons door service en kwaliteit, maar ook door een enorm groot aanbod en zeer ruime collectie. U kunt bij ons terecht in alle prijscategorien. Bovendien kunt u bij ons ook een smoking op maat laten maken.

Natuurlijk wordt onze collectie compleet gemaakt door alle accessoires als smokinghemden, strikjes, manchetknopen en lakschoenen.

Wij heten u van harte welkom in onze winkel, maar bieden u ook de mogelijkheid om alle smoking accessoires online te bestellen.

Welkom!

De smoking, elegant en stijlvol

Een smoking onderscheidt zich door stijlvolle details.

De revers van een smoking zijn altijd van satijn en kunnen zowel rond zijn, de shawlkraag, als opgesneden. De knopen aan een smoking zijn meestal ook van satijn. Verder kan het jasje enkel-rij of dubbel-rij zijn, meestal wordt echter de enkele-rij smoking gedragen en dan met 1 knoop.

De smoking pantalon heeft altijd een bies aan de zijkant, de galon.

Bij de smoking draagt men een smokinghemd met opstaande of liggende boord. Dit hemd heeft altijd dubbele manchetten voor manchetknopen en een blinde sluiting of frontknoopjes aan de voorkant.

Bovendien draagt men bij een smoking altijd een strik, bij voorkeur een zelf strikbare. Natuurlijk mogen de lakschoenen niet ontbreken.

Waarom kiezen voor Black tie

  • Service, klantgerichtheid
  • Eigen atelier
  • Vakkundig
  • Grote collectie
  • Sinds 1949
  • Onze klanten weten ons te waarderen! Enorm trots zijn wij dat we wederom zijn   uitgeroepen tot: “Beste winkel voor trouwpakken”.

Familietradities

Black tie mag zich met recht specialist in maatpakken noemen. Reeds 65 jaar is de familie Meeuwis gevestigd in de Hinthamerstraat te ‘s-Hertogenbosch. Meester heren Kleermaker Wim Meeuwis toog in 1949 naar Den bosch, waarna Ton Meeuwis in 1960 de zaak overnam, Hans Meeuwis stapte in 1995 in de zaak.

Door de jarenlange familietraditie is er een enorme know-how binnen het bedrijf ontstaan, wat zich vertaald in het specialisme van vandaag, het maatpak.

Smokings ook op maat gemaakt

Op het gebied van maatpakken hebben wij vele mogelijkheden. Voor zowel het pak voor de bruidegom, als het betere businesskostuum.

Dus ook voor uw smoking zijn de mogelijkheden eigenlijk onbegrenst! Wij maken uw smoking in de door u gewenste stof en model speciaal voor u op maat.

Ons enthousiaste team van medewerkers begeleidt u zorgvuldig bij het maken van de juiste keuze. Het maken van een afspraak heeft onze voorkeur?

Wilt u een afspraak maken bij Black Tie in Den Bosch en onze vele mogelijkheden op het gebied van maatpakken, trouwkostuums of smokings bekijken? Klik dan hieronder.

De beste pakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken en maatpakken, met alle denkbare accessoires van vele merken waaronder: Eduard Dressler, Immediate, Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco en Enzo Romano.

De beste stoffen

Wij werken samen met de bekendste stoffen leveranciers, zoals: Loro Piana, Holland & Sherry, Scabal, Dormeuil, Zegna, Reda en Harris Tweed. In combinatie met de beste ateliers en kleermakers een garantie voor een perfect pak.

Precies op maat

In ons eigen atelier, aan onze winkel, maken wij alle kleding op maat. Onze ervaren coupeuses kennen de kneepjes van het vak en passen uw kleding perfect op uw maat aan. Zodat het draagcomfort ideaal is en de pasvorm een mooi silhouet geeft.