De beste winkel voor trouwpakken 2020

In een woord, TROTS!

Wij zijn ernorm vereerd wederom de Award gewonnen te hebben voor “De beste winkel in de categorie trouwpakken”. Top trouwbedrijven organiseert jaarlijks deze Awards. Vele specialisten in de trouwbranche doen hier aan mee. In ons geval, de winkels voor trouwpakken, was de concurrentie groot. Maar het publiek, de consument, wist ons wederom te waarderen en heeft ons gekozen als winnaar van deze Award.

Belangrijke punten als klantgerichtheid, service, de uitgebreide collectie en mogelijkheden, vriendelijkheid personeel en natuurlijk vakkundigheid spelen allemaal een belangrijke rol in deze benoeming.

Dit maal werden de Awards uitgerijkt door Frits Sissing tijdens een fantastische gala avond op slot Kasteel Wijenburg in Echteld. Het werd een top avond met vele collega’sin de trouwbranche, hapje, drankje en een afsluitend feest.

Wij zijn echt enorm blij met deze Award! Het is een mooie bekroning en bevestiging op en van ons werk. Met passie maatpakken en trouwkostuums verkopen, bruidegoms bijstaan in de keus voor het juiste pak. Gewoon mensenwerk, mensen blij maken. Daar doen we het voor……