Trouwpakken

Als u binnenkort gaat trouwen, wilt u natuurlijk graag een mooi trouwpak kopen. Bij Black Tie Gelegenheidskleding slaagt u zeker, want wij hebben een prachtige collectie met verschillende merken geschikt voor elke man. U zult altijd een trouwpak vinden dat perfect bij uw stijl past en aansluit bij al uw wensen. U kunt er zelfs voor kiezen om een trouwpak op maat te laten maken. Hierdoor zult u gegarandeerd stralen op die grote dag.

Bij ons in Den Bosch kan elke man een trouwpak kopen voor de dag van zijn leven

Als specialisten uit Den Bosch met jarenlange ervaring weten we dat iedere man een andere smaak heeft, zeker als het neerkomt op zijn trouwpak. Waar de ene man graag wil trouwen in een klassiek trouwpak, kiest een ander ervoor om een uniek exemplaar te kopen. Dat komt goed uit, want het aanbod van onze winkel in Den Bosch is groot en we hebben onwijs veel keus waardoor iedere man het trouwpak vindt waar hij naar op zoek is. Zo hebben we bij onze winkel in Den Bosch een trouwpak van Roberto Vicentti, voor de man die ervan houdt om op te vallen en net zo wil stralen als zijn vrouw. Daarnaast hebben wij ook Wilvorst trouwpakken. Dit merk, dat al sinds 1916 bestaat, geeft u een klassieke uitstraling. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw trouwpak helemaal op maat te laten maken. Hierdoor kunt u alle keuzes zelf maken: van de stof tot de manchetknopen. Zo heeft u altijd het pak van uw dromen.

Kies een mooi pak uit ons uitgebreide assortiment

Zo ziet u, als u een trouwpak van uitstekende kwaliteit wilt kopen, dan komt u langs bij onze winkel. Als u al heeft besloten wat voor trouwpak u gaat kopen, dan kunt u altijd bij onze winkel in Den Bosch binnenlopen om inspiratie op te doen of om een mooi pak op maat te laten maken. Heeft u vragen over het op maat laten maken of over het huren van een trouwpak bij onze winkel in Den Bosch? Dan bereikt u ons door te bellen naar 073 – 613 01 31.

De beste pakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken en maatpakken, met alle denkbare accessoires van vele merken waaronder: Eduard Dressler, Immediate, Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco en Enzo Romano.

De beste stoffen

Wij werken samen met de bekendste stoffen leveranciers, zoals: Loro Piana, Holland & Sherry, Scabal, Dormeuil, Zegna, Reda en Harris Tweed. In combinatie met de beste ateliers en kleermakers een garantie voor een perfect pak.

Precies op maat

In ons eigen atelier, aan onze winkel, maken wij alle kleding op maat. Onze ervaren coupeuses kennen de kneepjes van het vak en passen uw kleding perfect op uw maat aan. Zodat het draagcomfort ideaal is en de pasvorm een mooi silhouet geeft.