Trouwpakken

Trouwpakken zijn onze passie. Wij hebben een enorm grote collectie met wel 15 verschillende trouwmerken en een fantastisch maatprogramma met de mooiste stoffen en mogelijkheden. Daarmee is Black tie uniek en een ware specialist in trouwpakken te noemen.

Graag maken wij deel uit van jullie “grote” dag, door je met raad en daad bij te staan in de keuze voor jouw perfecte trouwpak.

Klik op de verschillende merken hieronder om alvast inspiratie op te doen en graag maken wij een afspraak om bij ons in de winkel alle mogelijkheden te bespreken.

Trouwpakken specialist

Black tie is gespecialiseerd in trouwpakken. Het pak voor de bruidegom is door de jaren heen steeds belangrijker geworden. Draaide vroeger alles om de jurk, gaat het vandaag de dag om het bruidspaar samen. Wil jij als bruidegom stralen naast je bruid op de grote dag, dan helpen wij je graag bij de zoektocht naar het perfecte pak. Onze ervaren adviseurs en coupeuses zorgen er voor dat er een prachtige match ontstaat tussen de jurk en jouw pak. Neem iemand mee die ook wat van de jurk weet en ons een staaltje en eventueel foto kan laten zien, dan kunnen wij je nog beter adviseren.

Met wel 15 verschillende trouwmerken is Black tie een ware specialist te noemen op het gebied van trouwpakken en hebben wij werkelijk voor iedere stijl en smaak een invulling. Uiteraard volledig naar jouw wensen en op jouw maten gemaakt!

Maak vrijblijvend een afspraak, het beste ongeveer 3 maanden tevoren, zodat wij het trouwpak volledig op jouw maat kunnen maken en bestellen.

Welkom!

Maatkostuums, trouwpak op maat gemaakt

Wij zijn gespecialiseerd in maatkostuums. Het is dus mogelijk om uw trouwpak volledig op maat te laten maken in een door u gewenste stof en model, natuurlijk volledig op uw maten afgestemd.

Wij werken met de meest gerenommeerde stoffenhuizen ter wereld, waardoor wij werkelijk een enorm aanbod in stofkeuzes hebben.

Om meer te weten te komen over onze werkwijze bij een trouwpak op maat, klik op onderstaande link of maak meteen een vrijblijvende afspraak, zodat wij u in onze winkel alle mogelijkheden kunnen laten zien.

De beste pakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken en maatpakken, met alle denkbare accessoires van vele merken waaronder: Eduard Dressler, Immediate, Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco en Enzo Romano.

De beste stoffen

Wij werken samen met de bekendste stoffen leveranciers, zoals: Loro Piana, Holland & Sherry, Scabal, Dormeuil, Zegna, Reda en Harris Tweed. In combinatie met de beste ateliers en kleermakers een garantie voor een perfect pak.

Precies op maat

In ons eigen atelier, aan onze winkel, maken wij alle kleding op maat. Onze ervaren coupeuses kennen de kneepjes van het vak en passen uw kleding perfect op uw maat aan. Zodat het draagcomfort ideaal is en de pasvorm een mooi silhouet geeft.