Trouwpakken

Als u binnenkort gaat trouwen, wilt u natuurlijk graag een mooi trouwpak kopen. Bij ons slaagt u zeker, want wij hebben een prachtige collectie met verschillende merken geschikt voor elke man. U zult altijd een trouwpak vinden dat perfect bij uw stijl past en aansluit bij al uw wensen. Hierdoor zult u gegarandeerd stralen op die grote dag.

Bij ons kan elke man een trouwpak kopen voor de dag van zijn leven

Iedere man heeft een andere smaak, zeker als het neerkomt op trouwpakken. Waar de ene man graag wil trouwen in een klassiek trouwpak, kiest een ander ervoor om een uniek exemplaar te kopen. Dat komt goed uit, want ons aanbod is groot en we hebben onwijs veel keus. Zo hebben we trouwpakken van Roberto Vicentti, voor de man die er van houdt om op te vallen en net zo wil stralen als zijn vrouw. Daarnaast hebben wij ook Wilvorst trouwpakken. Dit merk, dat al sinds 1916 bestaat, geeft u een klassieke uitstraling.  Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw pak helemaal op maat te laten maken. Hierdoor kunt u alle keuzes zelf maken. Van de stof tot de manchetknopen, dan heeft u altijd het pak van uw dromen.

Heeft u al een trouwpak voor de grote dag?

Heeft u al besloten wat voor trouwpak u gaat kopen? U kunt altijd bij ons binnen lopen om inspiratie op te doen, of een mooi pak aan te laten meten. Ook kunt u ons bellen op: 073 – 613 01 31 of stuur een e-mail naar info@blacktie.nl.

De beste pakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken en maatpakken, met alle denkbare accessoires van vele merken waaronder: Eduard Dressler, Immediate, Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco en Enzo Romano.

De beste stoffen

Wij werken samen met de bekendste stoffen leveranciers, zoals: Loro Piana, Holland & Sherry, Scabal, Dormeuil, Zegna, Reda en Harris Tweed. In combinatie met de beste ateliers en kleermakers een garantie voor een perfect pak.

Precies op maat

In ons eigen atelier, aan onze winkel, maken wij alle kleding op maat. Onze ervaren coupeuses kennen de kneepjes van het vak en passen uw kleding perfect op uw maat aan. Zodat het draagcomfort ideaal is en de pasvorm een mooi silhouet geeft.