Hinthamerstraat 170, Den bosch
Maak afspraak of 073 - 613 01 31

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Maatpakken

maatpakken

Maatpakken

Wij hebben uitgebreide mogelijkheden in maatkostuums. Een pak moet elegant staan, plezierig zijn om te dragen en bovenal een persoonlijke individuele uitsraling hebben die strookt met uw persoonlijkheid en of functie. Laat ons u leiden naar uw ideale maatpak.
Wij bieden u enorm veel mogelijkheden met onze maatpakken. In samenwerking met de mooiste stoffenhuizen van de wereld als: Vitale Barberis Canonico, Dormeuil, Scabal Reda en Holland & Sherry maken wij in onze ateliers prachtige maatkostuums. In de uitvoering die u wenst, full canvas en half canvas, met voeringen, knopen en modellen naar keus en natuurlijk volledig op uw maten gemaakt. Een kleine selectie van de mogelijkheden laten wij u in de volgende collage zien. Graag maken wij echter een keer een afspraak om in onze winkel alle mogelijkheden te laten zien.

Het bepalen van de coupe en pasvorm, maar ook het hoe een kostuum in elkaar wordt gezet, vormt samen met de fournituren, dat zijn de knopen, voeringen etc..., een van de belangrijke onderdelen van een mooi maatkostuum. Klik hier voor meer informatie over het op maat maken en ons eigen atelier.

De basis van een mooi en goed kostuum is natuurlijk de stof waarvan het kostuum gemaakt wordt. Een aantal stoffenhuizen heeft  zich gespecialiseerd in kostuumstoffen en levert over de hele wereld de mooiste stoffen. De bekendste en grootste stofhuizen zijn Dormeuil, Holland and Sherry, Vitale Barberis, Reda, Scabal, Cerrutti, Marlane, en Loro Piana. Daarnaast is het natuurlijk enorm van belang dat de maten door een vakman gemeten worden en dat het kostuum door een goede kleermaker of een goed atelier in elkaar wordt gezet. Wij hebben er om deze reden bewust voor gekozen om al onze kostuums in Europa te laten maken en niet in het verre Oosten, wat vaak goedkoper is, maar geen goed doet aan de kwaliteit. Door op onderstaande foto te klikken krijgt u meer informatie over de meest gebruikte ruwe grondstoffen voor de meest luxueuze kostuumstoffen.

Black tie mag zich met recht specialist in maatpakken noemen. Reeds 65 jaar is de familie Meeuwis gevestigd in de Hinthamerstraat te ‘s-Hertogenbosch. Meester heren Kleermaker Wim Meeuwis toog in 1949 naar Den bosch, waarna Ton Meeuwis in 1960 de zaak overnam, Hans Meeuwis stapte in 1995 in de zaak.

Door de jarenlange familietraditie is er een enorme know-how binnen het bedrijf ontstaan, wat zich vertaald in het specialisme van vandaag, het maatpak.

 

tailor maatkostuums 

 

  • Cleofe Finati Kostuums
  • Peter Scott kostuums
  • Masterhand trouwkostuum
  • Corne Liani trouwpakken
  • Melik
  • Holland & Sherry trouwkostuum
  • Harris Tweed kostuum stoffen
  • Eton gelegenheids kostuums
  • Wilvorst
  • arnaiz gelegenheids kleding