Eduard Dressler

Over Eduard Dressler

Kwaliteit
De producten van Eduard Dressler worden op maat gemaakt met elegante stoffen van ‘s werelds beste weverijen, deze kwaliteit is goed zichtbaar en voelbaar.
Al tientallen jaren komen de meeste van de stoffen van gerenommeerde wevers in Biella (Italie), de provincie waar traditioneel vakmanschap wordt gecombineerd met innovatieve ideeën, de nieuwste technologie en milieuvriendelijke productie processen.

Details
Bij Eduard Dressler worden de producten geproduceerd op basis van traditionele maatwerkmethoden, dit wordt gerealiseerd tijdens een industrieel afwerkingsproces.
Detailwerk dat vroeger met de hand gedaan werd, is met succes aangepast en wordt nu gedaan op exclusief ontwikkelde machines.

Vakmanschap
Er worden gevoelige en fijne stoffen gebruikt, er is veel vakkennis nodig om te weten hoe elke stof te behandelen en verwerken. Van het eerste moment van aanraking tot de eindcontrole van het eindproduct is deze vakkennis nodig. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde machines, maar deze zijn ter ondersteuning en zullen de productie nooit volledig overnemen.

Perfect fit
Een ander teken van expertise is het elegante, sierlijke silhouet dat tegelijkertijd volledige bewegingsvrijheid en comfort bied. Het streven naar perfectie zorgt ervoor dat de pasvorm meerdere keren gecontroleerd wordt, dat is tenslotte de enige manier om het unieke gevoel van comfort te bereiken dat tegenwoordig door mannen wordt gewaardeerd.

Ready to wear
Bij Black Tie hebben wij de ‘ready to wear’ collectie van Eduard Dressler in huis. Zowel op de webshop als in de winkel kunt u de collectie bekijken en kopen. Dressler komt elk seizoen met een nieuwe collectie, dus reden genoeg om regelmatig onze winkel te bezoeken.
Om u net dat beetje extra service te kunnen bieden vermaken wij de items graag in ons eigen atelier. Bijvoorbeeld het korter of langer maken van colbert mouwen, of het aanpassen van de broek lengte.

Made to measure
Wilt u een kledingstuk dat echt helemaal op uw maten gemaakt is? Dan is er de Made to measure service van Eduard Dressler. Wij meten uw maten op en aan de hand daarvan wordt er bijvoorbeeld een colbert op uw maten gemaakt. Eventuele aanpassingen die later nog nodig zijn, zijn geen probleem. Dit kunnen wij voor u doen, in ons eigen atelier.