Vacature verkoper zaterdag

 

Black-tie gelegenheidskleding – Harris Tweed shop in Den Bosch is op zoek naar een:

 

Verkoper zaterdag

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor de zaterdag in de modebranche dan hebben wij wellicht wat je zoekt. Als verkoper is het je taak klanten te adviseren rondom de aanschaf van (gelegenheids-)kleding en accessoires. Binnen dit proces zijn klantbeleving en klanttevredenheid belangrijke onderwerpen die we binnen Black Tie veel aandacht geven.

Je werktijden

Jouw werktijden op zaterdag zijn van 9.00 – 17.00 uur.

Daarnaast zijn er in overleg mogelijkheden om extra te werken bij afwezigheid van collega’s.

Waarom ben jij onze kandidaat

Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau en het volgen van een opleiding binnen de mode branche is een pré. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Verder ben je als persoon sociaal vaardig, communicatief sterk, heb je “feeling” met mode.

Wat mag je van ons verwachten:

Ten eerste kom je terecht in een gezellig team met leuke collega’s. We bieden je verder en goed salaris met bijpassende secundaire voorwaarden (Black Tie volgt hierin de CAO Retail Non Food). En natuurlijk korting op ons gehele assortiment.

Wil jij solliciteren

Stuur je CV met motiverende brief naar info@blacktie.nl.

Als wij jou als potentieel nieuw teamlid zien, ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek bij ons in de winkel. Op deze wijze kunnen wij elkaar beter leren kennen en krijg jij meteen een beeld van je mogelijke toekomstige werkplek.

Wie zijn wij?

Black Tie is een gerenommeerd familiebedrijf uit Den Bosch met een lange historie. Inmiddels voert de derde generatie de leiding over het bedrijf.  Black Tie is gespecialiseerd in gelegenheidskleding voor heren, in de ruimste zin van het woord, waarin trouwpakken, smokings en maatpakken de boventoon voeren.

Daarnaast heeft Black Tie een shop in shop, te weten Harris Tweed shop. Deze shop is gespecialiseerd in Harris Tweed en English Outdoor artikelen zowel off- als online.

 

Vanuit ons DNA vinden wij het belangrijk dat we als team betrokken zijn bij wat we doen. We hebben collegialiteit hoog in het vaandel. We zijn deskundig binnen ons vakgebied en dat maakt dat we kwaliteit en servicegericht kunnen werken.

 

“Door een geweldige klantbeleving, goede productkennis en het juiste advies kiezen klanten voor Black Tie”