Trouwen en Corona

Kan ik nog wel een trouwpak uitzoeken? Ja zeker!

Ook in tijden van Corona doen we er bij Black Tie alles aan om de gebruikelijke kwaliteit hoog te houden, maar wel op een veilige manier. Er kan gewoon een afspraak gemaakt worden om een trouwpak uit te zoeken, ook uw pas afspraak kan gepland worden.

Veilig je trouwpak uitzoeken

Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.
Onze verkoopmedewerkers wassen en desinfecteren regelmatig hun handen, maken nog meer schoon en helpen u zoveel mogelijk op gepaste afstand. Bij het afspelden van uw trouwpak proberen wij zo veel mogelijk aan de achterkant te blijven staan.

Mocht u het zelf prettiger vinden, kunt u altijd gebruik maken van ons plexiglas passcherm. Deze komt tussen u en de verkoopmedewerker in te staan.

Misschien heeft u het al wel op instagram voorbij zien komen, maar wij zijn dit jaar (ondanks Corona) gewoon op inkoop geweest voor het nieuwe trouwseizoen 2021! Hierdoor heeft u de keuze uit de nieuwste collecties.

Wij zijn op dit moment geopend tijdens onze gebruikelijke openingstijden;

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 – 18.00
Woensdag: 13.00 – 18.00
Donderdag: 9.00 – 18.00
Donderdagavond: op afspraak
Vrijdag: 9.00 – 18.00
Zaterdag: 9.00 – 17.00

Let op! Op donderdagavond (koopavond) zijn we alleen geopend op afspraak.

Bruiloft uitgesteld?

Heeft u het moeilijke besluit genomen om de bruiloft uit te stellen tot bijvoorbeeld volgend jaar? Al een trouwpak uitgekozen, maar maakt u zich druk of deze nog wel past op de nieuwe trouwdatum?

Daar hebben we een passende oplossing voor. U kunt een aantal weken voor de nieuwe datum bij ons terug komen met uw pak, dan bekijken we samen met u of er nog aanpassingen nodig zijn. Dit gaat natuurlijk wel in overleg, hiervoor kunt u het beste langskomen in de winkel of even bellen.

Wilt u meer informatie over het uitzoeken van een trouwpak in Coronatijd? Of heeft u uw trouwdag uitgesteld en wilt u extra informatie over de gang van zaken? Bel ons dan gerust!
073 – 6 130 131