Groene trouwpakken

TROUWEN IN STIJL

Alle ogen zijn tijdens de bruiloft gericht op de vrouw in haar prachtige trouwjurk, maar als man kun je deze spotlight ook met haar delen. Zo laten jullie samen een onvergetelijke indruk achter. Kom gerust langs in onze winkel, of bekijk onze collectie groene trouwpakken online.

Vroeger werd er door de man een jacquet gedragen, met een grijs gestreepte broek en een zwarte jacquet jas. Alle aandacht ging dan naar de vrouw in haar trouwjurk. Dat is nu al lang niet meer zo, mannen zijn net zo belangrijk!

Dat betekent niet dat een jacquet niet meer gedragen wordt, er zijn nog steeds mannen die ervoor kiezen in een jacquet te trouwen. Of een moderne variant hierop. Echter wordt er steeds vaker gekozen voor een trouwpak die qua stijl en kleur perfect bij de bruidegom past.

De kleur groen is op dit moment een veel gekozen kleur als het gaat om een trouwpak. Dat is natuurlijk niet voor niets, in deze kleur zal u zeker opvallen en in het oog springen.

groene trouwpakken black tie

Denkt u te gaan voor een groen trouwpak? Maak dan gerust een afspraak in onze winkel. Wij informeren u graag over de mogelijkheden wat betreft een groen trouwpak, maar laten u met alle plezier onze ander kleur opties zien.

groene trouwpakken black tie
ACCESSOIRES

De juiste accessoires maken het trouwpak helemaal af. Mooie schoenen met bijpassende riem van Paulo Bellini, met sokken van Carlo Lanza. Toch liever bretels in plaats van een riem? Een strik of toch een stropdas. Er zijn vele mogelijkheden, kom daarvoor gerust langs in onze winkel.

groene trouwpakken black tie
Paulo Bellini black tie
black tie enzo romano groene trouwpakken
paulo bellini black tie
groene trouwpakken black tie
OP MAAT GEMAAKT

Als u uw trouwpak heeft uitgekozen wordt deze door onze deskundige coupeuses op uw maten aangepast. Wij hebben een eigen atelier achter de winkel, ingericht met de benodigde apparatuur. Onze coupeuses zijn gespecialiseerd in het aanpassen en op maat maken van kostuums. Jasjes tailleren, mouwen korter maken, niets niets is te gek.
Bovendien kunnen wij na het vermaken alles weer perfect reconditioneren als er een kreuk in is gekomen. Ook na een pas sessie wordt het trouwpak weer opnieuw gestoomd zodat het piekfijn mee naar huis genomen kan worden.

Wilt u een trouwpak dat helemaal voor u op maat gemaakt is? Dan kunt u kiezen voor een maatkostuum. Een maatkostuum wordt namelijk speciaal voor u gemaakt, op basis van een speciaal voor u aangepast patroon en in de stof van uw keuze.

Heeft u vragen, wilt u graag een trouwpak uitkiezen of een maatpak aan laten meten? Maak dan gerust een afspraak!

TOCH LIEVER EEN ANDERE KLEUR?

Twijfelt u nog over de kleur van uw trouwpak? Kijk dan ook eens online bij onze blauwe of rode trouwpakken, of kom langs in onze winkel.

immediate black tie
rode trouwpakken black tie

De beste pakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken en maatpakken, met alle denkbare accessoires van vele merken waaronder: Eduard Dressler, Immediate, Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco en Enzo Romano.

De beste stoffen

Wij werken samen met de bekendste stoffen leveranciers, zoals: Loro Piana, Holland & Sherry, Scabal, Dormeuil, Zegna, Reda en Harris Tweed. In combinatie met de beste ateliers en kleermakers een garantie voor een perfect pak.

Precies op maat

In ons eigen atelier, aan onze winkel, maken wij alle kleding op maat. Onze ervaren coupeuses kennen de kneepjes van het vak en passen uw kleding perfect op uw maat aan. Zodat het draagcomfort ideaal is en de pasvorm een mooi silhouet geeft.