Rode trouwpakken

EEN GEWAAGDE KEUZE

De bruid in haar prachtige trouwjurk, daar zijn vaak alle ogen op gericht tijdens de bruiloft. Deze spotlight kan zeker ook gedeeld worden met de man in zijn trouwpak. Een rood trouwpak is een wat gewaagdere keuze, maar daardoor zeker niet minder mooi. Jullie zullen samen het stralende middelpunt zijn. Kom gerust langs in onze winkel, of bekijk onze collectie rode trouwpakken online.

Voor de man was het vroeger normaal om een jacquet te dragen tijdens de bruiloft, dat hield in een grijze gestreepte broek en een zwarte jacquet jas. Zo ging alle aandacht naar de vrouw in de door haar gekozen trouwjurk. Dat is nu al lang niet meer zo, mannen zijn net zo belangrijk!

Nog steeds wordt het jacquet regelmatig gekozen voor de bruiloft, de klassieke versie of een modernere variant hierop. Er wordt steeds vaker gekozen voor een trouwpak in de kleur en stijl die perfect bij de bruidegom past.

De kleur rood is een gewaagde keuze als het gaat om een trouwpak, maar wordt op dit moment wel vaak gekozen. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een mooie warme kleur rood, een wat fellere kleur of wat meer richting het roze.

rode trouwpakken immediate black tie

Denkt u te gaan voor een rood trouwpak? Maak dan gerust een afspraak in onze winkel. Wij informeren u graag over de mogelijkheden wat betreft een rood trouwpak, maar laten u met alle plezier onze ander kleur opties zien.

rode trouwpakken black tie
ACCESSOIRES

De juiste accessoires maken het plaatje helemaal af. Mooie schoenen met bijpassende riem van Paulo Bellini. Sokken van Carlo Lanza. Een stropdas of toch een strik? Liever bretels in plaats van een riem? Er zijn vele mogelijkheden en opties om te ontdekken, kom daarvoor gerust langs in onze winkel.

rode trouwpakken black tie
rode trouwpakken
paulo bellini black tie
eigen atelier black tie
OP MAAT GEMAAKT

Als u uw trouwpak heeft uitgekozen wordt deze door onze deskundige coupeuses op uw maten aangepast. Wij hebben een eigen atelier achter de winkel, ingericht met de benodigde apparatuur. Onze coupeuses zijn gespecialiseerd in het aanpassen en op maat maken van kostuums. Jasjes tailleren, mouwen korter maken, niets niets is te gek.
Bovendien kunnen wij na het vermaken alles weer perfect reconditioneren als er een kreuk in is gekomen. Ook na een pas sessie wordt het trouwpak weer opnieuw gestoomd zodat het piekfijn mee naar huis genomen kan worden.

Wilt u een trouwpak dat helemaal voor u op maat gemaakt is? Dan kunt u kiezen voor een maatkostuum. Een maatkostuum wordt namelijk speciaal voor u gemaakt, op basis van een speciaal voor u aangepast patroon en in de stof van uw keuze.

Heeft u vragen, wilt u graag een trouwpak uitkiezen of een maatpak aan laten meten? Maak dan gerust een afspraak!

TOCH LIEVER EEN ANDERE KLEUR?

Twijfelt u nog over de kleur van uw trouwpak? Kijk dan ook eens online bij onze blauwe of groene trouwpakken, of kom langs in onze winkel.

immediate black tie

De beste pakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken en maatpakken, met alle denkbare accessoires van vele merken waaronder: Eduard Dressler, Immediate, Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco en Enzo Romano.

De beste stoffen

Wij werken samen met de bekendste stoffen leveranciers, zoals: Loro Piana, Holland & Sherry, Scabal, Dormeuil, Zegna, Reda en Harris Tweed. In combinatie met de beste ateliers en kleermakers een garantie voor een perfect pak.

Precies op maat

In ons eigen atelier, aan onze winkel, maken wij alle kleding op maat. Onze ervaren coupeuses kennen de kneepjes van het vak en passen uw kleding perfect op uw maat aan. Zodat het draagcomfort ideaal is en de pasvorm een mooi silhouet geeft.