Smoking verhuur Eindhoven

Als u op zoek bent naar een smoking verhuur in de regio van Eindhoven, dan bent u bij Black Tie Gelegenheidskleding uit Den Bosch aan het juiste adres. Wij hebben verschillende smokings in ons assortiment. Voor iedere gelegenheid hebben wij een smoking in huis.

Dé smoking verhuur in omgeving Eindhoven

Als u in de buurt van Eindhoven woont, kunt u altijd bij ons in de winkel langskomen om te kijken naar de geschikte smoking. Wij hebben met elke gelegenheid rekening gehouden. Van een belangrijke sollicitatie tot een huwelijk of een crematie. Voor iedere gelegenheid is er een pak dat u kunt huren. De smoking verhuur is inclusief smokinghemd, manchetknopen, smokingstrik, bretels en pochet.

Onze prijzen zijn inclusief (bijna) alles

Onze prijzen zijn inclusief het achteraf reinigen van het gehuurde pak en het eventueel op maat laten maken. U kunt al een smoking huren vanaf € 59 euro per dag. Daar kunt u uiteraard ook een paar lakschoenen bij huren die perfect bij de uitstraling van uw pak passen. Wij raden u aan om een tijdje van tevoren langs te komen als u bij ons, in omgeving Eindhoven, gebruik wilt maken van de smoking verhuur. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw smoking ruim op tijd op maat gemaakt voor u klaar hangt. Uiteraard kunt u bij onze winkel in Den Bosch altijd binnenlopen, of van tevoren een afspraak maken online. Maar u kunt er ook voor kiezen om online uw smoking te huren. Zien we u snel? Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 073 – 613 01 31.

De beste pakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken en maatpakken, met alle denkbare accessoires van vele merken waaronder: Eduard Dressler, Immediate, Roberto Vicentti, Wilvorst, Tziacco en Enzo Romano

De beste stoffen

Wij werken samen met de bekendste stoffen leveranciers, zoals Loro Piana, Holland & Sherry, Scabal Dormeuil, Zegna, Reda en Harris Tweed. In combinatie met de beste ateliers en kleermakers een garantie voor een perfect pak.

Precies op maat

In ons eigen atelier, aan onze winkel, maken wij alle kleding op maat. Onze ervaren coupeuses kennen de kneepjes van het vak en passen uw kleding perfect op uw maat aan. Zodat het draagcomfort ideaal is en de pasvorm een mooi silhouet geeft.