Galakleding

Wij hebben prachtige galakleding te huur bij onze winkel in Den Bosch. Heeft u een formele gelegenheid en wilt u er stralend uitzien? Kom dan langs in ons atelier. De medewerkers van Black Tie Gelegenheidskleding voorzien u van deskundig en persoonlijk advies en kiezen samen met u galakleding uit die aan al uw wensen voldoet. Met een jurk of een pak dat qua vorm en kleur goed bij u past, ziet u er altijd stralend en verzorgd uit.

Sprankelende galakleding voor vrouwen

De galakleding die u in onze winkel in Den Bosch vindt, is van hoogwaardige kwaliteit. De prachtige avondjurken uit onze winkel vindt u in verschillende uitvoeringen. De jurken op onze website geven slechts een kleine impressie van de mogelijkheden die u bij ons in de winkel heeft. Naast strapless jurken heeft u onder andere ook de keuze uit jurken met korte mouwen, kapmouwen en dunne bandjes. U vindt bij ons ook jurken in diverse kleuren, gemaakt van verschillende materialen.

Voor mannen zijn er prachtige gala pakken

Ook mannen kunnen bij ons goed slagen voor galakleding, met de pakken die u vindt in onze winkel in Den Bosch. U kunt uw gala pak zelfs huren inclusief stropdas, overhemd en manchetknopen. Bovendien verhuren wij ook bijpassende riemen en mooie lakschoenen, dus u slaagt bij ons eenvoudig voor een complete outfit.

smoking