Galakleding

Wij hebben prachtige galakleding in de verhuur bij onze winkel in Den Bosch. Dus heeft u een formele gelegenheid en wilt u er stralend uitzien? Kom dan langs in onze winkel. Onze medewerkers voorzien u van deskundig en persoonlijk advies en kiezen samen met u galakleding uit die aan al uw wensen voldoet. Met een jurk of een pak dat qua vorm en kleur goed bij u past, ziet u er altijd stralend en verzorgd uit.

Sprankelende galakleding voor vrouwen

De galakleding die in onze winkel in Den Bosch in de verhuur zit, is van hoogwaardige kwaliteit. Zo vindt u bij ons prachtige avondjurken in verschillende uitvoeringen. De jurken op onze website geven slechts een kleine impressie van de mogelijkheden die u bij ons in de winkel heeft. Naast strapless jurken heeft u onder andere ook de keuze uit jurken met korte mouwen, kapmouwen en dunne bandjes. U vindt bij ons ook jurken in diverse kleuren, gemaakt van verschillende materialen.

Voor mannen zijn er prachtige gala pakken

Ook mannen kunnen bij ons goed slagen voor galakleding, met de pakken die wij in de verhuur hebben in onze winkel in Den Bosch. U kunt uw gala pak zelfs huren inclusief stropdas, overhemd en manchetknopen. Bovendien verhuren wij ook bijpassende riemen en schoenen, dus u slaagt bij ons eenvoudig voor een complete outfit.

smoking