Hinthamerstraat 170, Den bosch
Maak afspraak of 073 - 613 01 31

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
Trouwpakken

Trouwpakken

Wij hebben een uitgebreide collectie trouwpakken met alle denkbare accessoires in de verkoop van de merken: Roberto Vicentti, Masterhand, Wilvorst,, Archetipo, Cleofe Finati, Corneliani, Javier Arnaiz en Eduard Dressler. Het assortiment is compleet met shirts, gilets, stropdassen en schoenen.

maak afspraak

Trouwpakken

Black tie: Trouwpakken met alle denkbare accessoires in de verkoop. Het assortiment is compleet met shirts, gilets, stropdassen en schoenen. Wij hebben voeren het assortiment van bekende merken als: Roberto Vicentti, Masterhand, Wilvorst,, Archetipo, Cleofe Finati, Cavaliere, Tziacco en Eduard Dressler.

Hierboven volgen enkele voorbeelden uit de huidige collectie. Naast deze bestaande collectie is het natuurlijk ook mogelijk om uw trouwpak geheel naar wens en op maat te laten maken. Graag maken wij een afspraak met u om uw trouwpak uit te zoeken. Als voorproefje kunt u alvast een aantal collecties bekijken, klik hieronder:

Klik op de foto’s om de collectie trouwpakken van het betreffende merk te zien!

Black tie is heel centraal gelegen in Den bosch of ‘s-Hertogenbosch en makkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Nijmegen, veghel en Oss. Kijk op onze routebeschrijving voor de juiste route.

 
 
 

 

De bruidegom kan zich bij Black tie uitleven bij zijn zoektocht naar het juiste trouwpak. Wij hebben een enorm grote collectie trouwpakken en een merken pakket dat perfect op elkaar is afgestemd. Graag laten wij u een keer alle mogelijkheden zien in onze winkel. Samen met de aanstaande bruidegom bekijken wij alle mogelijkheden en zoeken wij naar juist dat kostuum dat de persoonlijkheid versterkt. Samen met onze professionele adviseurs lopen wij met u de collectie trouwkostuums door en geven u alle ruimte om te passen en te vergelijken. In ons eigen atelier wordt het trouwpak voor u helemaal op maat aangepast. Bovendien is het mogelijk om in de stof van uw keus een kostuum speciaal voor u op maat te maken, zodat een uniek trouwpak ontstaat. Kom proeven van onze gastvrijheid en maak kennis met ons professionele team.

Welkom!

   • Cleofe Finati Kostuums
  • Peter Scott kostuums
  • Masterhand trouwkostuum
  • Corne Liani trouwpakken
  • Melik
  • Holland & Sherry trouwkostuum
  • Harris Tweed kostuum stoffen
  • Eton gelegenheids kostuums
  • Wilvorst
  • arnaiz gelegenheids kleding