Hinthamerstraat 170, Den bosch
Maak afspraak of 073 - 613 01 31

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Trouwkostuum Roberto Vicentti,Roberto Vicentti

Meer afbeeldingen

Trouwkostuum Roberto Vicentti

Roberto Vicentti staat voor de moderne bruidegom, die samen met zijn bruid een hoofdrol wil vervullen op zijn trouwdag. Deze bruidegom wil niet aan de zijlijn staan, maar houdt van de spotlights! Deze dag kan niet overgedaan worden, dus hij wil er alles uithalen. Alles moet perfect zijn! Hij wil stijlvol en modern zijn, samen met zijn aanstaande wil hij in ieders belangstelling staan.
Met dit in gedachten is Roberto Vicentti aan de slag gegaan met de stijling en stofkeuzes. Wat ze ontwerpen moet het beste zijn. Alles gericht om een unieke uitstraling voor die ene unieke dag te creeren. Alles perfect op elkaar afgestemd met oog voor detail. De aangegeven prijs is voor een 2 delig kostuum, het gilet of vestje en andere accessoires kunnen er natuurlijk extra bij gekozen worden.
Product Code: 1755
€ 569,00
Maak afspraak

Details

Roberto Vicentti staat voor de moderne bruidegom, die samen met zijn bruid een hoofdrol wil vervullen op zijn trouwdag. Deze bruidegom wil niet aan de zijlijn staan, maar houdt van de spotlights! Deze dag kan niet overgedaan worden, dus hij wil er alles uithalen. Alles moet perfect zijn! Hij wil stijlvol en modern zijn, samen met zijn aanstaande wil hij in ieders belangstelling staan. Met dit in gedachten is Roberto Vicentti aan de slag gegaan met de stijling en stofkeuzes. Wat ze ontwerpen moet het beste zijn. Alles gericht om een unieke uitstraling voor die ene unieke dag te creeren. Alles perfect op elkaar afgestemd met oog voor detail.

confectie maattabel

maattable shirts

maattabel contemporary fit

eton maattabel

schoenmaten

Black tie gelegenheidskleding, winkel en webshop.

De unieke combinatie van het gemak van onze webshop, waarin u natuurlijk online kunt shoppen, maar u ook goed kunt orienteren voor een bezoek aan onze winkel, en inderdaad onze fysieke winkel, maakt dat het erg vertrouwd en veilig shoppen is. Want Black tie Gelegenheidskleding is is al meer dan 65 jaar de specialist op het gebied van gelegenheidskleding.

Natuurlijk dient het gemak de mens en nodigen wij u van harte uit om online bestellingen te doen, maar wij doen ook nog aan ouderwetse service. Daarom staan wij graag voor u klaar in onze winkel om u te helpen. Bijvoorbeeld voor het bepalen van de juiste maat. Wij hebben namelijk ook een eigen atelier en passen indien nodig onze kleding ook op uw maten aan. Bovendien zijn er een aantal produkt groepen waarvan wij overtuigd zijn dat persoonlijk en gedegen advies echt het onderscheid kan maken, hiervoor hebben wij gekozen in onze webshop, geen bestel button te plaatsen, maar een maak afspraak buttton. Graag maken wij daarvoor dan een afspraak met u.

Maar ook als u iets wilt ruilen of retourneren dat u online besteld heeft, kunt u dat natuurlijk kosteloos in onze winkel doen. Wij staan graag voor u klaar!

Black tie gelegenheidskleding


Black tie gelegenheidskleding
Hinthamerstraat 170
5211 mv ‘s-Hertogenbosch
073 – 6 130 131
info@blacktie.nl


Openingstijden:

Ma: gesloten
Di: 9.00 uur - 18.00 uur
Woe: 13.00 uur - 18.00 uur
Do 9.00 uur - 18.00 uur
Donderdag 's-avonds op afspraak.
Vr 9.00 uur - 18.00 uur
Zat: 9.00 uur - 17.00 uur

 

 

  • Cleofe Finati Kostuums
  • Peter Scott kostuums
  • Masterhand trouwkostuum
  • Corne Liani trouwpakken
  • Melik
  • Holland & Sherry trouwkostuum
  • Harris Tweed kostuum stoffen
  • Eton gelegenheids kostuums
  • Wilvorst
  • arnaiz gelegenheids kleding