Hinthamerstraat 170, Den bosch
Maak afspraak of 073 - 613 01 31

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Rokkostuum compleet met rokwit, huren,

Meer afbeeldingen

Rokkostuum compleet met rokwit, huren

Rokkostuum, compleet met rokwit te huren.
Het rokkostuum is door de tijd heen het minst veranderde kledingstuk. Een elegante stijl, welke zich perfect leent voor stijlvolle gelegenheden. Als u een uitnodiging heeft gekregen met het kledingadvies: "White tie", wordt u verwacht in rokkostuum te verschijnen. Het rok heeft lange panden achter en is aan de voorkant kort weggesneden. Bij het rokkostuum wordt een rokwit gedragen, de naam voor de drie-eenheid van het rokhemd, rokvest en de strik, allen gemaakt van witte picque.
Gelegenheden waar een rokkostuum gedragen wordt zijn onder andere: Huwelijk, promotie aan de universiteit door promovendus en zijn paranimphen, staatsbanket, groot gala, inhuldiging van de koning, door orkestleden en dirigenten van een klassiek orkest en op studenten gala's.
Als u een rokkostuum wilt huren is het wenselijk een tijdje tevoren langs te komen om te meten en te passen. Wij zorgen er dan voor dat uw rokkostuum perfect zit. Indien nodig wordt het kostuum in ons eigen atelier aangepast. Vervolgens hangt het een dag tevoren voor u klaar.
Welkom!
Product Code: 1782
€ 85,00

Details

Rokkostuum, compleet met rokwit te huren. Het rokkostuum is door de tijd heen het minst veranderde kledingstuk. Een elegante stijl, welke zich perfect leent voor stijlvolle gelegenheden. Als u een uitnodiging heeft gekregen met het kledingadvies: "White tie", wordt u verwacht in rokkostuum te verschijnen. Het rok heeft lange panden achter en is aan de voorkant kort weggesneden. Bij het rokkostuum wordt een rokwit gedragen, de naam voor de drie-eenheid van het rokhemd, rokvest en de strik, allen gemaakt van witte picque. Gelegenheden waar een rokkostuum gedragen wordt zijn onder andere: Huwelijk, promotie aan de universiteit door promovendus en zijn paranimphen, staatsbanket, groot gala, inhuldiging van de koning, door orkestleden en dirigenten van een klassiek orkest en op studenten gala's. Als u een rokkostuum wilt huren is het wenselijk een tijdje tevoren langs te komen om te meten en te passen. Wij zorgen er dan voor dat uw rokkostuum perfect zit. Indien nodig wordt het kostuum in ons eigen atelier aangepast. Vervolgens hangt het een dag tevoren voor u klaar. Welkom!

confectie maattabel

maattable shirts

maattabel contemporary fit

eton maattabel

schoenmaten

Black tie gelegenheidskleding, winkel en webshop.

De unieke combinatie van het gemak van onze webshop, waarin u natuurlijk online kunt shoppen, maar u ook goed kunt orienteren voor een bezoek aan onze winkel, en inderdaad onze fysieke winkel, maakt dat het erg vertrouwd en veilig shoppen is. Want Black tie Gelegenheidskleding is is al meer dan 65 jaar de specialist op het gebied van gelegenheidskleding.

Natuurlijk dient het gemak de mens en nodigen wij u van harte uit om online bestellingen te doen, maar wij doen ook nog aan ouderwetse service. Daarom staan wij graag voor u klaar in onze winkel om u te helpen. Bijvoorbeeld voor het bepalen van de juiste maat. Wij hebben namelijk ook een eigen atelier en passen indien nodig onze kleding ook op uw maten aan. Bovendien zijn er een aantal produkt groepen waarvan wij overtuigd zijn dat persoonlijk en gedegen advies echt het onderscheid kan maken, hiervoor hebben wij gekozen in onze webshop, geen bestel button te plaatsen, maar een maak afspraak buttton. Graag maken wij daarvoor dan een afspraak met u.

Maar ook als u iets wilt ruilen of retourneren dat u online besteld heeft, kunt u dat natuurlijk kosteloos in onze winkel doen. Wij staan graag voor u klaar!

Black tie gelegenheidskleding


Black tie gelegenheidskleding
Hinthamerstraat 170
5211 mv ‘s-Hertogenbosch
073 – 6 130 131
info@blacktie.nl


Openingstijden:

Ma: gesloten
Di: 9.00 uur - 18.00 uur
Woe: 13.00 uur - 18.00 uur
Do 9.00 uur - 18.00 uur
Donderdag 's-avonds op afspraak.
Vr 9.00 uur - 18.00 uur
Zat: 9.00 uur - 17.00 uur

 

 

  • Cleofe Finati Kostuums
  • Peter Scott kostuums
  • Masterhand trouwkostuum
  • Corne Liani trouwpakken
  • Melik
  • Holland & Sherry trouwkostuum
  • Harris Tweed kostuum stoffen
  • Eton gelegenheids kostuums
  • Wilvorst
  • arnaiz gelegenheids kleding