Hinthamerstraat 170, Den bosch
Maak afspraak of 073 - 613 01 31

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Jacquet pantalon,Black tie

Meer afbeeldingen

Jacquet pantalon

Grijs,Black tie,barberis,101007/0
Product Code: 1662
€ 198,00

* Verplichte velden

€ 198,00

Details

Prachtige jacquet pantalon, onze bestseller! Deze jacquetbroek is gemaakt in een mooie eigentijds-klassieke streep. Bovendien is de stof echt heerlijk om te dragen. Deze super 110 van Barberis, een topklasse Italiaanse wever, voelt heerlijk om uw lichaam. Wij hebben er tevens voor gezorgt dat de pantalon een mooie slanke pasvoem heeft om de moderne bruidegom, die hecht aan tradities zich thuis te laten voelen in zijn jacquet. Het is bovendien ook mogelijk om deze pantalon speciaal voor u op maat te laten maken.

confectie maattabel

maattable shirts

maattabel contemporary fit

eton maattabel

schoenmaten

Black tie gelegenheidskleding, winkel en webshop.

De unieke combinatie van het gemak van onze webshop, waarin u natuurlijk online kunt shoppen, maar u ook goed kunt orienteren voor een bezoek aan onze winkel, en inderdaad onze fysieke winkel, maakt dat het erg vertrouwd en veilig shoppen is. Want Black tie Gelegenheidskleding is is al meer dan 65 jaar de specialist op het gebied van gelegenheidskleding.

Natuurlijk dient het gemak de mens en nodigen wij u van harte uit om online bestellingen te doen, maar wij doen ook nog aan ouderwetse service. Daarom staan wij graag voor u klaar in onze winkel om u te helpen. Bijvoorbeeld voor het bepalen van de juiste maat. Wij hebben namelijk ook een eigen atelier en passen indien nodig onze kleding ook op uw maten aan. Bovendien zijn er een aantal produkt groepen waarvan wij overtuigd zijn dat persoonlijk en gedegen advies echt het onderscheid kan maken, hiervoor hebben wij gekozen in onze webshop, geen bestel button te plaatsen, maar een maak afspraak buttton. Graag maken wij daarvoor dan een afspraak met u.

Maar ook als u iets wilt ruilen of retourneren dat u online besteld heeft, kunt u dat natuurlijk kosteloos in onze winkel doen. Wij staan graag voor u klaar!

Black tie gelegenheidskleding


Black tie gelegenheidskleding
Hinthamerstraat 170
5211 mv ‘s-Hertogenbosch
073 – 6 130 131
info@blacktie.nl


Openingstijden:

Ma: gesloten
Di: 9.00 uur - 18.00 uur
Woe: 13.00 uur - 18.00 uur
Do 9.00 uur - 18.00 uur
Donderdag 's-avonds op afspraak.
Vr 9.00 uur - 18.00 uur
Zat: 9.00 uur - 17.00 uur

 

 

  • Cleofe Finati Kostuums
  • Peter Scott kostuums
  • Masterhand trouwkostuum
  • Corne Liani trouwpakken
  • Melik
  • Holland & Sherry trouwkostuum
  • Harris Tweed kostuum stoffen
  • Eton gelegenheids kostuums
  • Wilvorst
  • arnaiz gelegenheids kleding