Hinthamerstraat 170, Den bosch
Maak afspraak of 073 - 613 01 31

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Jacquet huren, 3 delig,

Meer afbeeldingen

Jacquet huren, 3 delig

Jacquet 3 delig, verhuur.
Een jacquet is bij uitstek het klassieke, traditionele trouwkostuum. Prachtig om de bruidegom een onderscheidend vermogen te geven. Traditioneel wordt een jacquet ook gedragen door het bruidspersoneel, als getuigen, ceremoniemeesters eventueels de vaders en de broers van de bruid en bruidegom.
Wij hebben werkelijk een prachtig jacquet in de verhuur. Zo mogen wij wel zeggen dat wij uniek zijn in onze huur-pantalon die bij het jacquet zit. Wij hebben deze uitgevoerd in een mooi slank model, waardoor het jacquet een eigentijdse uitstraling heeft. Bovendien maken wij het jacquet in ons eigen atelier, indien nodig, op maat. Het beste is het om geruime tijd tevoren langs te komen om te meten en te passen. Wij reserveren het jacquet dan en zorgen dat alles een dag tevoren klaarhangt.
Het jacquet kan compleet met overhemd, stropdas, hoed en hndschoenen en eventueel schoenen gehuurd worden. Wij hebben natuurlijk ook al deze artikelen in de verkoop/collectie.
Welkom!
Product Code: 16
€ 85,00
Maak afspraak

Details

Jacquet 3 delig, verhuur. Een jacquet is bij uitstek het klassieke, traditionele trouwkostuum. Prachtig om de bruidegom een onderscheidend vermogen te geven. Traditioneel wordt een jacquet ook gedragen door het bruidspersoneel, als getuigen, ceremoniemeesters eventueels de vaders en de broers van de bruid en bruidegom. Wij hebben werkelijk een prachtig jacquet in de verhuur. Zo mogen wij wel zeggen dat wij uniek zijn in onze huur-pantalon die bij het jacquet zit. Wij hebben deze uitgevoerd in een mooi slank model, waardoor het jacquet een eigentijdse uitstraling heeft. Bovendien maken wij het jacquet in ons eigen atelier, indien nodig, op maat. Het beste is het om geruime tijd tevoren langs te komen om te meten en te passen. Wij reserveren het jacquet dan en zorgen dat alles een dag tevoren klaarhangt. Het jacquet kan compleet met overhemd, stropdas, hoed en hndschoenen en eventueel schoenen gehuurd worden. Wij hebben natuurlijk ook al deze artikelen in de verkoop/collectie. Welkom!

confectie maattabel

maattable shirts

maattabel contemporary fit

eton maattabel

schoenmaten

Black tie gelegenheidskleding, winkel en webshop.

De unieke combinatie van het gemak van onze webshop, waarin u natuurlijk online kunt shoppen, maar u ook goed kunt orienteren voor een bezoek aan onze winkel, en inderdaad onze fysieke winkel, maakt dat het erg vertrouwd en veilig shoppen is. Want Black tie Gelegenheidskleding is is al meer dan 65 jaar de specialist op het gebied van gelegenheidskleding.

Natuurlijk dient het gemak de mens en nodigen wij u van harte uit om online bestellingen te doen, maar wij doen ook nog aan ouderwetse service. Daarom staan wij graag voor u klaar in onze winkel om u te helpen. Bijvoorbeeld voor het bepalen van de juiste maat. Wij hebben namelijk ook een eigen atelier en passen indien nodig onze kleding ook op uw maten aan. Bovendien zijn er een aantal produkt groepen waarvan wij overtuigd zijn dat persoonlijk en gedegen advies echt het onderscheid kan maken, hiervoor hebben wij gekozen in onze webshop, geen bestel button te plaatsen, maar een maak afspraak buttton. Graag maken wij daarvoor dan een afspraak met u.

Maar ook als u iets wilt ruilen of retourneren dat u online besteld heeft, kunt u dat natuurlijk kosteloos in onze winkel doen. Wij staan graag voor u klaar!

Black tie gelegenheidskleding


Black tie gelegenheidskleding
Hinthamerstraat 170
5211 mv ‘s-Hertogenbosch
073 – 6 130 131
info@blacktie.nl


Openingstijden:

Ma: gesloten
Di: 9.00 uur - 18.00 uur
Woe: 13.00 uur - 18.00 uur
Do 9.00 uur - 18.00 uur
Donderdag 's-avonds op afspraak.
Vr 9.00 uur - 18.00 uur
Zat: 9.00 uur - 17.00 uur

 

 

Bekijk ook deze producten:

  • Cleofe Finati Kostuums
  • Peter Scott kostuums
  • Masterhand trouwkostuum
  • Corne Liani trouwpakken
  • Melik
  • Holland & Sherry trouwkostuum
  • Harris Tweed kostuum stoffen
  • Eton gelegenheids kostuums
  • Wilvorst
  • arnaiz gelegenheids kleding