Trouwen en Corona

De beste winkel voor trouwpakken

Trouwpakken. Nieuwe collectie Immediate trouwpakken 2020

Immediate trouwpakken

 

Nieuwe collectie trouwpakken voor 2020 van Immediate.

Immediate is een Nederlands merk in trouwpakken met oog voor detail en modische schnit. Deze nieuwe collectie heeft weer bijzondere aandacht voor de moderne bruidegom. Mooie vintage dessins en nieuwe tinten. Poederachtige kleuren in rood, groen en natuurlijk blauw doen het erg goed. Gecombineerd met een slanke pasvborm maakt deze trouwpakken modern en slank.

Hieronder geven wij een impressie van de trouwpakken voor 2020 van Immediate. U kunt ook via deze link meerdere collectie foto’s van Immediate zien. In onze winkel bieden wij u alle mogelijkheden van dit mooie merk. Bovendien heeft Black tie in Den bosch een zeer grote collectie trouwpakken met wel 15 verschillende merken om aan ieder stijl te kunnen voldoen.

Wilt u een keer vrijblijvend een afspraak maken? Klik op onderstaande link om meteen een afspraak in te plannen.

AFSPRAAK MAKEN

Welkom!

immediate trouwpak 2020Immediate troupkostuum groenImmediate trouwkostuum 2020

Nieuwe collectie trouwpakken 2020

Guglielmo trouwpakken

 

Nieuw in de collectie trouwpakken voor 2020 is het Italiaanse merk Guglielmo. Prachtige strakke lijnen, modische schnit en sublieme stoffen maken dat de trouwpakken van Guglielmo net even dat onderscheid maken. Elegant en stijlvol, pure klasse!

Hieronder geven wij een impressie van het merk Guglielmo. In onze winkel bieden wij u alle mogelijkheden van dit mooie merk. Bovendien heeft Black tie in Den bosch een zeer grote collectie trouwpakken met wel 15 verschillende merken om aan ieder stijl te kunnen voldoen.

Wilt u een keer vrijblijvend een afspraak maken? Klik op onderstaande link om meteen een afspraak in te plannen.

AFSPRAAK MAKEN

Welkom!

Guglielmo trouwpak bij Black tie in Den bosch 1Guglielmo trouwpak bij Black tie in Den bosch 4Guglielmo trouwpak bij Black tie in Den bosch 5Guglielmo trouwpak bij Black tie in Den bosch 2Guglielmo trouwpak bij Black tie in Den bosch 3

Wilvorst trouwpakken 2019

Trouwpakken Wilvorst 2019

De specialist op het gebied van trouwpakken, Wilvorst, heeft voor 2019 weer een fantastische collectie samengesteld. Black tie heeft als premium reseller van dit bekende Trouwkostuum Merk dan ook weer een enorme keus.

Hieronder laten wij een aantal highlights uit deze collectie zien.

Graag nodigen wij u in onze winkel uit om de gehele collectie trouwpakken te bekijken en te passen, zodat wij u alle mogelijkheden kunnen laten zien.

Welkom!

Wilt u meteen een afspraak maken, klik dan op onderstaande button.

 

Groen trouwpak, nieuwe trend 2019 bij Black tie

Groen trouwpak, Nieuwe kleur voor de bruidegom in 2019

 

Voor 2019 is groen de nieuwe trendkleur voor de bruidegom. Black tie heeft een aantal verschillende groene trouwpakken geselecteerd. Bottle groen, petrol en zeegroen zijn naast natuur groen en donker groen echte eyecatchers voor de bruidegom anno 2019.

Hieronder een impressie van een aantal van deze groene trouwkostuums.

In onze winkel hebben wij nog veel meer mogelijkheden.

Welkom!

Groen trouwpak bij Black tie

Groen linnen trouwpak

Groen trouwpak bij Black tie, petrol

Bottle groen trouwpak

Nieuwe collectie 2018 bij Black tie, Tziacco

Tziacco, Nieuwe collectie 2018 bij Black tie

Voor het nieuwe seizoen hebben we weer een aantal bijzondere kostuums van het merk Tziacco in de collectie. Tziacco is een prachtig merk voor de bruidegom die net even anders wil zijn.

 

Klik hier om de gehele collectie te zien:  Tziacco Collectie 2018

 

   

Hoe knoop ik een stropdas? De dubbele Windsor.

Hoe strop ik een stropdas?

Vaak krijgen wij de vraag, hoe knoop ik nu een perfecte stropdas? In de volgende video leggen wij u uit hoe je een mooie stropdasknoop legt. De dubbele Windsor is een knoop de mooi symetrisch valt en eigenlijk altijd een goede uitstraling biedt. Door de mooie driehoek en de ietwat bredere strop toont deze knoop karakter. Een ware all-timer.

 

Nieuw bij Black tie, Arax Gazzo

Arax Gazzo, Nieuw in de collectie van Black tie

Voor het nieuwe seizoen hebben we een bijzonder nieuw merk weten te vinden. Het jonge Portugese Arax Gazzo.

Bekijk alvast onderstaande clip ter introductie van deze nieuwe aanwinst!

Arax Gazzo kostuumsArax Gazzo trouwpak

Wedding Fair Etten Leur 2016

Zondag 10 Januari zijn wij weer te vinden op de WeddinFair in de Nieuwe Nobelaer in Etten Leur. Kom onze nieuwste collectie bekijken tijdens twee spetterende mode shows. Prachtige collectie trouwpakken voor de bruidegom!

Welkom!